Dat leuke meisje

Deze avond had ik een afspraak met een meisje dat ik altijd al leuk vond. Ik wist niet zeker of zij mij ook leuk vond, maar toch ik ging ervan uit dat ze dat deed. Het was 45 minuten rijden naar Jessica’s huis en dus reed ik er op tijd naar toe. Het was al rond half negen ‘s avonds en een stukje rijden. Ik kwam netjes gekleed aan bij haar huis met een bosje rozen in mijn linkerhand, een fles rode wijn en twee repen chocolade in mijn rechterhand, volledig voorbereid om haar te zien.

Ik klopte op haar deur maar het duurde even voor ze opendeed. Een paar seconden later kwam ze gekleed in een badjas al kwam ze net onder de douche vandaan. En inderdaad, ze bleek net uit de douche te komen en had nog geen kans gehad om zich aan te kleden. Even dacht ik bij mezelf dat ik op het verkeerde moment kwam, maar ze was heel blij me te zien.

Dus, we omhelsden elkaar en ze nam de bloemen en al dankbaar in ontvangst. “Mooie rozen voor een andere mooie roos”, fluisterde ik. Toen ik naar binnen liep, keek ik naar haar rug met de zijdeachtige nachtkleding die haar sexy lichaam bedekte. Dat deed me op mijn onderlip bijten. Ik ging op de bank zitten en maakte een paar minuten een praatje met haar. We namen een wijntje en voor we het wisten begon het later te worden.

Tijd om te gaan

“Hé Jessica, ik moet gaan” zei ik, maar ze was hield me tegen…

Ze zei dat ik moest wachten voor het eten wat we besteld hadden, en dus bleef ik wachten. De wijn maakte ons aangeschoten. En ze kwam dichter naast me zitten. We praatten veel, maar geloof me, ik kon mijn ogen niet van haar borsten afhouden. Plotseling, trok ik haar dicht naar me toe…  “Ssshhh!” 

Ik zei haar te stoppen met praten. Voordat ze ook maar kon vragen waarom kuste ik haar lippen stevig maar teder. Zo te voelen stond ze er voor open en langzaam nog zoenend stonden we op van de bank. Ik hield haar bij haar middel vast, trok haar dichter naar me toe en begon haar nog intenser te zoenen. Ze legde haar handen om mijn nek…  Dat was lekker…

Ik ging door, tot in haar nek, en proefde elke centimeter van haar schattige gezichtje. “Hier heb ik heel lang naar verlangd,” fluisterde ik in haar oor terwijl ik in haar oorlel beet. Kippenvel stond over haar hele huid.

Ik koos ervoor om haar nachtkleding open te maken en trok het over haar schouders naar beneden. Ik tilde haar op terwijl ze haar benen om mijn middel sloeg. Ik kon voelen dat ze geen slipje aan had. Ik duwde haar tegen de muur en kuste haar lippen met nog meer passie. Ik tilde haar op een tafel die vlak naast de deuropening stond.

Ik ging op haar zitten. Ik kuste haar schouders en kwam dichter bij haar borsten. Jessica kon nauwelijks haar ogen openen…  Ik liet haar badjas tot haar middel zakken.  Nu was ze driekwart naakt. Ze deed haar benen uit elkaar zodat ik erbij kon. Ik ging door met haar te kussen en nu voelde ik haar meer ontspannen worden.

Ze was heet, ze trok me tegen haar borst en daarop wist ik dat ze er klaar voor was. Ik kuste haar linker tepel en had mijn hand op de andere. Teder wrijvend en heen en weer draaiend. Ik wisselde het ritme, van zuigen en strelen van haar schattige tepels naar het kussen van haar nek, ik ging verder naar beneden naar haar navel. 

Daar aangekomen zorgde ik ervoor dat mijn tong elke vezel van haar vlees proefde. Een paar minuten later, verplaatste ik me naar haar dijen, ik kon mijn ogen niet van haar gebruinde huid afhouden en ik kuste haar helemaal vanaf de knie. Nog steeds zittend op de tafel, hield ik haar benen omhoog, kuste haar tenen tot aan de achterkant van haar knieën.

Nu wordt het interessant

Nu werd het interessant. Ik ging terug naar haar dijen…  Haar borsten strelend, kuste ik haar dijen en naderde haar natte strakke kutje. Ik kon zien dat dat kutje van haar me bij mijn naam riep. Ik raakte haar goed gebolde roze clitje aan en cirkelde er met mijn tong omheen. Jessica begon nu te kreunen. Ik vond het heerlijk. Binnen een paar minuten was ze kletsnat.

Nog een momentje later stak ik mijn middelvinger in haar kutje. Dat maakte haar gek. Ze kon nauwelijks mijn naam noemen, ik ging verder met mijn eerste vinger en draaide hem omhoog om haar g spot te voelen. Ze kreunde en kreunde, dat deed ik echt wel een flink aantal minuten lang en ze werd er supergeil van. Ik knielde neer en zakte met mijn gezicht tussen haar dijen. Ik likte haar clitoris van boven naar beneden, van links naar rechts.

Na ongeveer 5 minuten zoenen en likken aan haar schaamlipjes, besefte ik dat ze iets beters nodig had, dus trok ik mijn broek naar beneden en stak langzaam mijn harde pik in haar strakke kutje. Ze slaakte een diepe zucht. Het voelde zo goed toen ik in haar natte strakke kutje gleed. In uit, in uit, in uit. Ongeveer 10 minuten later voelde ik haar kutspieren samentrekken. Daar, ik voelde de uitbarsting komen en we kwamen samen klaar.  Ze werd gevoelloos…  Ze kon niet praten… Haar benen trilden. Ik hield haar overeind en bracht haar naar haar bed. Met mijn shirt aan, sliepen we de hele nacht in elkaars armen.