Een geile middag op het strand

En daar kwam ze dan uit het water. Een slanke, ranke, blonde godin uit het water. Met lang haar dat tegen haar naakte huid plakte door het water en een paar mooie pronte borsten met roze tepels die maar vroegen om heerlijk gezogen te worden en een kaal poesje dat echt erom smeekte eens goed gelikt te worden.

Ze liep in mijn richting met haar hand boven haar ogen als scherm tegen de zon. En ik kon zien dat ze een mooie volle kont had toen ze voorover bukte om haar handdoek te pakken toen ze bij haar spullen gearriveerd was. Ze had me wel gezien maar niet echt veel aandacht aan me geschonken. Ik keek vol lust naar haar. En dat al vanaf ik hier op het naaktstrand gearriveerd was.

Het was niet heel druk op het naaktstrand tegen dit deel van de dag, ondanks dat het wel heel heet was vandaag. Tegen de zomer ging ik daar zeker iedere week minstens één keer naartoe om wat stoom af te blazen en ook gewoon omdat ik ervan houd om mezelf te laten zien aan anderen als ik naakt ben en ook geil op het kijken naar naakte vrouwen die er best wel mogen zijn.

Zelf ben ik een man van eind vijftig en heb niet echt een mooi postuur en ook niet veel bekijks als ik naakt het strand over dartel. En dat dartelen doe ik wel zo vaak mogelijk omdat ik graag naakt gezien wordt zoals eerder aangegeven.

In alle jaren dat ik het doe, inmiddels sinds vier jaar durf ik het bloot in het openbaar zijn, en ik haal er zeker wel voldoening uit. Toch zou ik willen dat er wel eens wat spannends zou gebeuren. En dit leek het moment dat mijn wens realiteit zou worden.

De betreffende dame die ik al een tijdje in de gaten hield, keek mijn kant ineens op en had inmiddels een zonnebril opgezet. Ze nam een tube uit haar tas en begon er de crème die eruit kwam langzaam uit te knijpen, over haar beide handen te doseren en mijn richting op kijken zich in te smeren.

Terwijl ze dat aan het doen was zat ze op haar billen met haar gezicht naar mij toe en haar benen opgetrokken voor de opening van haar vagina. Ik smulde van het tafereel en vooral het moment dat ze haar borsten aan het insmeren was.

Haar tepels waren hard en groot en roze en ik kon mezelf bijna niet inhouden en voelde mijn lul hard worden. Ik ging zo liggen dat het niet zichtbaar was dat ik een harde lul had gekregen. Gelukkig lag ik meters verder dan een andere groep mensen en de geile vrouw dichter bij mij dan ik ooit had durven dromen.

Op een gegeven moment deed ze haar zonnebril af en keek me met een stout lachje aan waarna ze haar lange haren uit haar gezicht zwaaide en ineens haar benen wijd deed. Ze begon zo met haar gespreide benen de binnenkant van haar dijbenen tergend langzaam met zonnebrand in te smeren.

Ik kon heel goed in haar kutje kijken en zag dat het nat was van glinsterend vocht en er ook een piercing in haar klitje zat. Ik snakte naar adem en ze bleef haar benen spreiden terwijl ik maar gebiologeerd en vol extreme begeerte naar haar poesje bleef kijken.

Ze keek me strak in de ogen aan en stopte met insmeren en spreidde haar poesje met haar vingers zodat ik het lekkere kleine holletje van haar kutje open zag gaan. Ze zat met haar rug naar de andere groep mensen meters verderop, dus die zagen niet wat ze deed.

Ik bleef kijken en ze begon haar vingers in haar kutje te steken terwijl ze haar ogen dicht deed en over haar lippen likte. Af en toe raakte ze haar borsten aan en klitje en keek ze richting mijn onderlijf. Ik snapte de hint en liet mijn dikke en harde lul meteen aan haar zien.

Ze kreunde en ik zag dat ze zichzelf sneller begon te vingeren en strak naar mijn lul bleef kijken. Ik hield het bijna niet meer en zag dat ze schokkend klaarkwam. Haar hele lijf leek wel een geil samenspel van hete stroom schokken.

Ik begon mijn hand ook te bewegen en ze bedaarde en draaide zich om en kwam mijn kant op, ging voor me op haar handen en knieën zitten en zei met hete en warme stem: “toe lieverd lik me klaar en lekker vlug terwijl je je aftrekt want we hebben niet veel tijd voor er mogelijk iemand komt’’.

Ik wist niet wat ik hoorde en begon mijn gezicht diep tussen haar naakte billen te begraven, van boven naar onder en terug haar kontje en kutje gretig te likken en ook ondertussen mijn lul te bespelen.  

Zo positioneerden we ons dat alleen haar gezicht en voorkant zichtbaar waren voor de overige strand bezoekers en ze bukte en ik zo buiten beeld voor die andere groep bleef terwijl ik lekker haar kontje door likte en mijn tong ook diep in haar kutje stopte en soms sabbelde aan de geile piercing aan haar klitje.

Ik kwam onwijs snel klaar omdat ik al vanaf het allereerste begin dat ik haar naakt op het strand gezien had geil door haar geworden was en daardoor dus al langer een harde lul had gehad. Mijn orgasme kwam heel heftig en heet. Ik begroef mijn gezicht diep tussen haar billen om mijn kreet van begeerte te smoren en we dus geen aandacht trokken.

Ze kwam deze keer niet meer klaar en zei alleen: “Goed zo lieverd’’. Ze leek me dus, heel lief, deze keer te willen verwennen nadat ik haar had laten genieten en klaar laten komen door de peepshow die ik haar daarstraks gegeven had. Mijn lichaam kwam tot bedaren na mijn overweldigend orgasme en ik haalde mijn gezicht tussen haar billen vandaan.

Toen stond ze uit haar positie van steunend op handen en knieën op, liep naar haar spullen en pakte die op. Waarna ze me nog één stoute blik met een glimlach wierp en wegliep naar de parkeerplaats. Ik bleef in mijn eentje met een handdoek en onderlijf vol gespoten zaad achter. Maar och jeetje, wat heb ik genoten van dat moment waarop mijn geilste fantasie realiteit werd.