Een nieuw chatsite

Hoi, ik ben Olivier, 28 jaar, zwart haar, kort geschoren en licht gespierd. Vandaag is het zo een kille herfstdag dat er niets te beleven valt. Volgend jaar neem ik mijn weekje verlof wel op een ander moment. 

Balen doe ik! Wat een keuze om dit de laatste week van November te gaan nemen. Nu goed, het is nu zo, even denken wat ik kan doen!

Ondertussen ben ik wat aan het surfen geslagen op het internet. Ik bezoek de ene website na de andere om nieuwe dingen te lezen en ja hoor … Af en toe ga ik eens naar die chatsite ‘s. Het viel mij op dat daar momenteel ook niet veel te beleven valt. Enkele minuten later krijg ik een bericht van Poesjemiauw1986. Hey jij daar, zin in wat lekkers?

Wat voor lekkers stond mij te wachten?

Ik begin een praatje te maken, tot zij ineens vraagt om mijn Cam aan te zetten. Ik ga akkoord en niet veel later ben ik in beeld. Ondertussen ben ik wel benieuwd hoe zij er zou uit zien. Blond, bruin, slank, dikke tieten, kleine tieten, een geile teef of eerder een verlegen blaadje? Ik vraag dan ook als zij wil meedoen met die camera aan te steken. Enkele seconden later schiet die camera aan de overzijde aan. 

Had ik het niet vlaggen! Een of andere man zat aan zijn lul te rukken. Ik sluit meteen het chatvenster en Cam af en ga verder op het internet surfen. 

Zo een halfuur later gaat er een geluid af. Ik kijk even rond en zie dat er terug iemand via de chatsite mij een bericht gestuurd had. Deze keer stond er “Jolientjeuhvanhier”. Ik had een berichtje van haar ontvangenHoi alles goed daar?  Ja tuurlijk antwoorde ik spontaan. Oké, het kon misschien allemaal iets vindingrijker, maar verwachte op dit moment niet veel ernstigs meer.

Mag ik weten hoe jij er uit ziet? Ik wist haar te vertellen dat ik 28 jaar, zwart haar, kort geschoren en licht gespierd. Verder ben ik 186 cm groot en … Ik kreeg de kans niet uit te praten of haar volgende bericht kwam al aan. Jaja… Moet ik dit allemaal niet weten zei ze vervolgens. Ik kon even niet volgen en vroeg haar wat zij dan wel wou weten, waarop ik vlug een vraag terugkreeg met hoe groot mijn pik was?

Ik dacht bij mezelf, wat moet ik daar nu weer op antwoorden? Ik heb toch niet terug met een man te maken? Ik antwoorde subtiel en zei: “ Niks speciaal, gewoon een lul gelijk een ander”! Kort daarop kreeg ik een foto van haar doorgestuurd. Deze was getiteld met de naam:”webcamsex nu”? Ik opende de foto, was natuurlijk razend benieuwd! WOW, wat eens seksbom, ja, die zou het mij geen twee keer hoeven te vragen. Er sprongen meteen 2 gigantische borsten met dikke tepels tevoorschijn. 

Kort daarop kreeg ik het berichtje als ik haar lekker vond? Ik antwoorde spontaan dat haar borsten geweldig waren. Ik kreeg meteen een stijve door het bekijken van al dit lekkers. Die wou zij natuurlijk terug gadeslaan. Ik wou haar niet ontgoochelen en raapte al mijn moed samen. Ik heb niet echt een grote pik en dan staat er op mijn voorhuid ook nog eens een litteken. Hmm, wat zou ze denken? Zou ze mij meteen afwijzen? Uiteindelijk, waarom niet? Ik kende haar uiteindelijk toch niet en poseerde snel even voor de foto. Ik wou het spelletje meespelen en had mijn foto een naam gegeven.

De kale knots!

Het duurde niet lang of kreeg een reactie terug van haar.  Wat een bijzondere pik heb jij! Oh nee, het ging gebeuren. Ik ging deze knappe verschijning kwijt spelen. Wat nu gedaan? Ik was ondertussen al even begonnen met het rukken op haar foto. Stevig ging ik helemaal op in die stevige boezem. Ik droomde hoe mijn pik tussen haar tieten zou verdwijnen terwijl zij mij aan het pijpen was.

Heel intens begon ik te rukken, het voorvocht begon te komen, tot ineens… PING!

Wat een lekkere pik heb jij! Bijzonder en verzorgd, ik kick erop! Ik voelde de adrenaline in me stijgen. Werd geiler met het moment. Ik trok mij enorm snel af, ik was erg onzeker over mijn pik dus vond het wel erg geil dat ze zo reageerde. Een dame gelijk haar die mij zag staan, het was bijna niet te geloven. Mocht ik haar nu naast mij hebben, ze zou geen seconde rust hebben door wat ik allemaal met haar zou willen doen. Terug werden mijn gedachten verstoord, het ging opnieuw van PING! Ze stuurde mij vervolgens nog een foto genaamd: “Klaar om te webcammen“?

Wow! Wat een enorme tepels, mocht ik daar nu kunnen aan likken! Ik zag het helemaal voor me. Heerlijk mijn tanden in die tepels van haar. Mijn gedachten dwaalden af tot ik mijn hand nat voelde worden.

Daar was de eerste lading. Al mijn sperma stroomde uit mijn pik. Mmm, wat ben ik heerlijk klaargekomen!  Trots maakte ik een foto van mijn goedje en verzond hem haar.

Het antwoord dat daarop volgde was enigszins verrassend! Haha, ik nog niet, maar ik ga nog even naar een ander zijn pikkie kijken! Kort daarop stond ze offline. Ik denk niet dat ik haar nog zou horen, maar eerlijk haar borsten hadden dit meer dan goed gemaakt! Als ik nog eens niet weet wat doen, meld ik mij gewoon terug aan op deze chatsite. Benieuwd naar wat voor lekkers mij nog te wachten staat!