Je denkt iemand te kennen..

Ik ben Olaf, 20 jaar en sta sportief in het leven. Eigenlijk een heel normale jongen, maar met een leuke gebeurtenis. Een die ik toch eens zou willen delen met jullie. Dit is een verhaal over mij en mijn ex-vriendin van toen. Haar naam was Dina, zij was 16 jaar en kwam van de boerenbuiten. Zoals ik vertelde ben ik heel sportief en was dan ook redelijk gebouwd. Fitness is mijn leven. Niet zo dat ik een string tussen mijn spieren moet dragen omdat ik niet meer normaal kan wandelen. Gewoon gezond gespierd en superfit. Daarnaast heb ik bruine haren en bruine ogen.

Mijn vriendin is van Vlaamse afkomst. Ik had al jaren contact alvorens ernstig aan een relatie te beginnen. Ik had lang getwijfeld over haar omdat ik wist dat ze er niet vies van was. Ik hoorde geregeld de wilde verhalen dat geen boer haar onaangeraakt kon laten. Maar goed, nu we een relatie hadden was dit nier meer zo. In mijn ogen heeft ze een prachtig lichaam. Normaal van postuur met mooie, iets zwaardere heupen. Een heerlijk grote kont om tegen te veren dus. Verder heeft ze kleine, maar sappige borstjes en een leuke ta2 van tijgerklauwtjes boven beide tepels staan.

Na een paar weken wou ze naar een verjaardagsfeestje van haar vriendin. Ik moest helaas werken, kon haar dus niet brengen maar wel afhalen. Zij zou mij sms’en wanneer ik achter haar mocht komen. Het is vrijdagavond en ik ben aan het helpen met verbouwingen bij een vriend. Plots gaat mijn gsm af, een berichtje.  Je hoeft mij niet te komen halen, tot morgen!

Ik keek verwonderd naar mijn gsm en naar het berichtje. Waar gaat zij dan slapen? Hoe geraakt zij dan thuis bij haar ouders? Waarom moet ik ineens niet achter haar? Ja, ik maakte mij wat zorgen. Ik stuurde een berichtje terug.  Hoe kom jij vanavond thuis? Laat jij nog iets weten als je veilig thuis bent? Leuk feestje daar? Xx uw schatje.

Ik was verwonderd dat ik geen reactie terugkreeg, maar zou mij nog geen zorgen maken. Ik werkte verder tot ik ineens opmerkte dat ik 2 uur verder was. Ik had nog steeds niets van haar ontvangen wat wel vreemd was. Normaal gingen er geen 10 minuten voorbij of ik had een sms van haar. Uiteindelijk besloot ik naar die vriendin haar huis te rijden.

Daar aangekomen zag het er daar verschrikkelijk donker uit. Er was gewoon niemand thuis. Ik was net van plan om terug naar huis te rijden, als ik aan de andere kant van de straat, Dina met haar vriendin zie lopen. Er liepen ook nog twee jongens bij. Ik zag de ene jongen met een fles Bacardi in de hand en de ander met een blikje bier. Ik wou meteen uitstappen omdat ik mij ongerust gemaakt had, maar hield mij even in. 

Wat zou er nu gebeuren​?

Hoe dichter Dina kwam, hoe meer het mij opviel hoe ordinair zij er eigenlijk bijliep. Ze had lange knielaarzen aan met daarop een bloesje die amper toestak met 1 knoopje. Daarop droeg zijn een zwartlederen minirokje. Het was zo kort dat ik kon zien dat zij een panterstringetje aanhad. De jongen naast haar zat een hele tijd met zijn hand over haar schouder en rug te strelen. Toen ze net bij de voordeur aankwamen, kwamen nog twee meisjes aangelopen. Ik had geen idee waar ze het over hadden, maar ze waren aan het lachen. 

Tijdens het praten en lachen, zag ik ineens dat de jongen nog maar vlak boven de kont van mijn vriendin kwam met zijn hand. Tot plots Dina zijn hand nam en die helemaal op haar kont legde. Hij wreef er rustig over en kneep er een paar keer in. Daarna gingen ze naar binnen. Stilaan aan het koken van woede besloot ik me nog even rustig te houden. Ik wou weten wat er nog zou gebeuren! 

De voordeur gaat open. Het is Dina die buiten komt met een andere jongen. Ze gaan op een bankje zitten en de jongen legt zijn arm over haar schouder. Ze legt haar hoofd even op zijn schouder en hij heeft haar een kusje. Ze grijpt zijn hand en legt hem op haar borst. Hij heeft haar een zoen op de mond. Daar zaten ze met hun twee. 

Zij ging op haar knieën tussen zijn benen zitten, hij genoot ervan. Hij legde haar voorzichtig op haar rug en wat er toen gebeurde was verschrikkelijk. Hij duwde zijn grote vriend tussen haar natte lipjes naar binnen. Ze kreunde van genot. Vervolgens legde hij haar benen op zijn schouders en beukte diep in haar. Heel vreemd dat hij dit mocht en zij mij wist te vertellen dat ze er niets aan vond bij mij. Ze ging van hem af en liet ze zich op haar hondjes nemen. Hij kneep in haar lekkere billen en stootte hard bij haar naar binnen. Ze bleef maar kreunen terwijl hij haar bij de haren vast pakte en de leiding nam.

Ik zag haar geile bek opengaan. Ik zag hoe de kwijl uit haar mondhoeken stroomde alsof er niets aan de hand was. Ze legde hem op zijn rug en ging boven op hem zitten. Hij kon niet van haar afblijven en naam haar lekkere tieten onder handen. Lang duurde het niet voor hij aan haar moest toegeven en ging komen. Ze bleef doorgaan met domineren, trok aan zijn haren, krabde striemen en streelde zijn ballen terwijl ze neukten. 

Ik kon het niet meer aanzien en besloot verdrietig naar huis te rijden. Wat was ik boos en tegelijk zo geschokt dat ik niet wist waarom ze zoiets zou doen. Ik val na een lange verdrietige nacht in slaap. De volgende dag krijg ik en sms’je van Ralf, een goede vriend van me.  Is het goed dat we even gaan praten Olaf? Ik tekst terug dat het geen probleem is en dat hij gerust mag langskomen. Eenmaal bij mij aangekomen weet hij mij te vertellen dat Dina vreemdgaat. Ik laat hem weten het al te weten. Dat ik haar gisteren betrapt heb op dat bankje bij die vriendin.Sorry Olaf, maar ik heb het daar niet over!

Waarover had Ralf het? 

Hij vertelde me dat hij gisterenavond samen zat met wat vrienden. Hij had ook een feestje waarbij de drank rijkelijk gevloeid was. Ineens ging de bel bij hem en hij ging opendoen. Het was Dina en een andere jongen. Ze vroeg als ze bij mij mochten slapen. Ze waren te dronken en wilden zo niet naar huis. Ik heb hun toen een kamer gegeven. Uiteindelijk ging ik ook slapen, maar werd wakker door vreemde geluiden. Ik vroeg mij af als er nog iemand in huis gebleven was, aangezien het klonk naar seks. Ik kon enkel denken aan die jongen. Dina was met jou dus die had ik op een andere kamer gelegd. Ik naar die kamer waar het geluid vandaan kwam. Ik opende de deur en zag Dina rijden op die jongen. Ik liet meteen weten dat ik er niets mee te maken wou hebben. Dat ze beiden mochten aanzetten, als het was om jou te bedriegen. Zij antwoordde dat jij er over wist, dat het geen probleem zou zijn.

Ik schrok toch wel heftig van dit alles maar voelde mij triest Dina nog niet gehoord te hebben. Eigenlijk had ik na al die tijd trouwheid verwacht, maar dit bleek dus een leugen. Net op dit moment gaat de deur open en komt Dina binnen. Zonder iets te zeggen doet ze haar handtas open en haalt er 250 euro uit. Hier deze zijn voor jou! Ik keek verbaasd en begreep er niets van. Dit heb ik gisteren verdient voor jou. Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms behoefte heb aan een andere lul en man. Niets met jou te maken maar ik heb jou nu toch betaald. Staan we effen? Ik was erg boos en zette haar de deur uit. Nu gaat Dina haar geluk terug gaan beproeven bij boeren of boerinnen. Elk zijn leven, alleen hoop ik dat ik dit nooit mag meemaken met mijn Juliette.