Mijn beste vriendin Tina

Eindelijk weekend. Ik durf te wedden dat ik niet de enige vrijgezel ben die uitkijkt naar het weekend. Al zeker niet als je uitgenodigd wordt op een feestje bij uw beste vriendin en haar vriendinnen. Mijn beste vriendin was Tina, een meid van 18.

Zij leefde samen met 3 andere meisje, ongeveer zelfde leeftijd maar daar had ik eigenlijk zelden tot nooit contact mee. Het gebeurde wel vaker dat ik bij Tina op bezoek kwam en daar een droogrek met enkele vrouwenspullen stond te drogen in de woonkamer. 

Ik was ondertussen begonnen met mezelf te fatsoeneren. Zocht wat eenvoudige kledij uit, wij zouden eerst Chinees gaan eten. Had een eenvoudige jeans met daarop een leuke T-shirt aangedaan. Verder was mijn haar in de gel, ik had zo een leuke kuif geplaatst. Nog even laatste check in de spiegel en ik kon vertrekken. Ja, ik voel aan alles dat ik er zin in heb!

Bij Tina aangekomen bleek dat ik de eerste was. Ik vroeg hoe laat de rest zou komen maar Tina kon er geen antwoord op geven. Bleek dat de vriendinnen in de file stonden met de wagen. Ze vroeg als ik intussen iets wou drinken.

Ik nam hetzelfde van haar. Een rode wodka Red Bull gaat er altijd in toch. Ik was ondertussen in de zetel gaan zitten tot Tina mij liet weten haar eerst nog wat extra op te maken. Ik antwoorde haar dat dit geen probleem was maar dat ik haar zoals nu al heel goed vond! Ze lachte even.

Na enkele slokken voelde ik dat ik naar het toilet moest. Tina was nog bezig in haar kamer, ik zag dat de deur openstond. Ideale moment dacht ik om even te gaan gluren! Zachtjes sloop ik naar haar deur in de hoop niet ontdekt te worden.

Ik zag hoe Tina haar lippen zat te roden in de spiegel. Hmm, hoe zij die lippen naar voor plaatste, heerlijk. Hoe zou het voelen die te kussen? Terwijl ze het potje lippenstift terug afsluit zie ik hoe zij ineens stil in de spiegel staat te staren.

Wat gebeurt er?

Lang genieten had ik dus niet moeten doen. Jammer, ik was al vlug terug aan het fantaseren hoe ik haar hartstochtelijk zou gaan kussen. Hoe mijn tong zou verdwijnen in haar mond terwijl zij mij heel hartstochtelijk aan het tongen ging. Hoe haar hand in mijn broek zou gaan glijden, tot ineens. Dit had ik niet zien aankomen!

“Volgens mij ben jij wel een stoute jongen” zei ze. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik wist het… betrapt. Wat uhhh…Ik lachte en antwoordde met mwah, jawel! Waarop ze vervolgens knipoogde…. Ze kwam dichter bij me staan tot onze lippen elkaar bijna raakte.

Ik wist niet hoe te reageren en keek eigenlijk wat schuldig naar haar. Het gevoel betrapt te zijn deed toch vreemd. Zeker de wijze waarop zij nu reageerde. 

Tina richtte haar hoofd omhoog, haar ogen keken rechtstreeks in de mijne. “Volgens mij ben jij wel een stoute jongen” herhaalde ze nog eens. Wat wou Tina van mij? Zo een reactie, ik begreep er niets van.

Al vlug werden mijn ogen nog groter en stond ik nog verbaasder na haar volgende woorden: “Mag ik die lekkere pik van je nu eindelijk een keer proeven!” Ze pakte hem vast en begon me meteen te pijpen. Met lange, stevige halen nam ze mijn pik diep in haar mond terwijl ze mijn balzak kneedde. 

Ik wilde haar ook proeven dus trok haar broek uit.  Ze had een zwartlederen string aan. Dit maakte mij nog geiler. Haar kutje was zo nat dat ze werkelijk aan het lekken was. Het slipje was helemaal doorweekt. Ik kleedde haar verder uit en proefde haar natte kutje. Mijn tong draaide cirkeltjes om haar sterretje.

Dit vond ze duidelijk lekker want ze ging steeds luider kreunen. Het duurde dan ook niet lang voor wij het bed gingen opzoeken in haar kamer.  Tina pakte mijn harde pik vast en richtte hem op haar kutje. Het vuur in haar ogen straalde zoveel passie uit. Ik schrok wel even hoe vurig Tina wel kon zijn. Ik kende haar al zolang maar had nooit zo een vurig type in haar gezien.  

Vervolgens liet ze zich over mijn pik zakken tot ik goed diep tussen haar schaamlippen binnengleed.  Het duurde dan ook niet lang voor ze mij keihard begon te berijden. Ze was te opgewonden om rustig op te bouwen.

Ik voelde hoe mijn lul steeds harder werd uitgeknepen terwijl ze mij volop aan het berijden ging. Ze masseerde ondertussen haar borsten op een wijze dat ik alles goed kon volgen terwijl ze met haar klitje speelde. Ik voelde aan alles dat ze vlug zou komen. 

Ze voerde het tempo steeds verder naar omhoog. Haar lippen klemden zich zo hard om mijn lul terwijl ze kreunde. Ik voelde hoe haar sappen uit haar kutje stroomden. Veel tijd om te bekomen hoefde niet. Meteen ging ze op haar buik liggen, kont omhoog en klaar voor een tweede ronde. ” Pak mijn kont zo hard als je kan” schreeuwde ze.

Ik kreeg amper de kans om hem rustig in haar te laten glijden. Ze greep mijn lul met haar hand en stopte hem er toch vrij ruw in. Ik voelde hoe haar sterretje strak rond mijn lul kroop. Ik voerde het tempo al vlug op waarbij ik mijn lul steeds in en uit haar kontje laat glijden.

“Waar wacht je op, ik zei rammen” snauwde ze met bitchy toon. Ik neukte haar dan meteen ook harder. “Goed zo, neuk me nog harder”. Ik zag hoe ze genoot, hoe de kwijl uit haar mondhoeken kwam gestroomd terwijl haar ogen wegdraaiden.

Het duurde dan ook niet lang dat ik voelde te gaan komen. Ook Tina werd het gewaar. ” Ja, spuit alles in mijn mond, ik wil jouw zaad proeven”! Ze gaat op haar rug liggen en trekt met stevige halen aan mijn lul. Ze hijgt haar warme adem op mijn eikel terwijl zij steeds ruwer gaat trekken.

Ik voel het zaad opkomen en kort daarop spuit ik dikke stralen in haar mond. Haar tong volgt heel intens elke straal die ik los om zoveel mogelijk te proeven. “Heerlijk kanjer, ik verlangde al jaren naar jou”! Ik keek even verbaasd naar haar, maar kan ondertussen vertellen een koppel met haar te zijn geworden.