Onverwacht een nieuwe job

Het is zaterdagochtend, eindelijk een vrije dag vandaag. Ik ben samen met mijn vrouw Kelly een koffie aan het drinken. We praten over kleine dingetjes tot ineens de welbekende vraag door mij gesteld wordt:

“Wat kunnen wij vandaag eens doen”? Waarop Kelly heel vlot antwoord:” Gaan shoppen”! Ik had het moeten weten! Ergens had ze wel gelijk. Ik had wel enkele sokken waar een teen doorstak en een nieuwe broek zou geen kwaad kunnen.

We staan voor de etalage van een leuke kledingwinkel en beslissen naar binnen te gaan. Het was een ruime winkel met heel wat keus aan niet te marginale maar toch mooie en sexy kleding. Kelly had al vlug enkele kledingstukken te pakken en wist de weg naar het pashokje heel vlot te vinden.

Ondertussen keek ik wat rond naar kleding die volgens mij leuk zou staan bij haar. Ik had wel enkele stukken gevonden en bracht haar deze in het pashokje. Een knappe verkoopster had mij in de gaten en moest er wel om lachen dat ik steeds heen en terugholde. Het was een knappe, zwartharige verkoopster van midden de 30. Wat mij meteen opviel waren de 7 schoonheden in haar gezicht.

Even later kwam de verkoopster naar me toe. Ze liet me weten voorzichtig te zijn met de kledingstukken die ik nam. Normaal mocht men maximum 7 stuks nemen. Nu had ik die limiet al best overschreden.

Ik wist mij te excuseren voor dit alles en zij knipoogde even terwijl ze heel wulps met haar kont wegdraaide van mij. Ik merkte meteen dat haar kont mij wel beviel. Alleen jammer dat zij geen rokje aanhad. 

Had ik misschien nog iets meer gezien.

Na een halfuur passen en omkleden was het eindelijk gelukt om aan de kassa te raken. De kassierster was de artikelen aan het invoeren en prees de smaak van combinaties die werden gekozen.

Ja mevrouw, u heeft smaak van combinaties kiezen, zo iemand kan ik altijd in de winkel gebruiken. Ik wou even subtiel grinniken, maar de kassierster merkte het op. Ze vroeg aan mij wat ik zo grappig vond.

Ai betrapt! Sorry mevrouw, moest even lachen met wat u vertelde. Ik heb namelijk de combinaties gekozen. Zij keek even verwonderd maar wist te vertellen dat ze nog op zoek was naar een goede hulp in de winkel. Ondertussen had Kelly de lingerie opgemerkt. Ze wou nog even gaan kijken. Ik rekende even af aan de kassa en babbelde nog wat met de kassierster, wat uiteindelijk de zaakvoerster leek te zijn.

Ik vertelde haar dat het mij best leuk leek om te werken in zo’n kledingzaak. De verkoopster was aan het twijfelen of zij een man zou aanvaarden maar ik overhaalde haar vlot.

Ik had voorgesteld een dag op proef te komen om mezelf te bewijzen. Zij was wel onder de indruk van mijn doorzettingsvermogen en vond mij vlot overkomen. Al vlug was alles beslist. Na overleg met mijn vrouw kon ik vrijdag komen helpen aangezien zij zelf ook moest werken die dag.

Het werd vrijdag. Ik merkte dat ik toch best wat zenuwen had. Kelly wenste mij geluk en met subtiele noot zei ze: ” Vermaak jou maar niet te veel met de dames in die zaak”. Eens aangekomen in de winkel bemerkte ik dat enkel de verkoopster met het mooie zwarte haar aanwezig was. Zij stelde haar even voor. Ik ben Rien, terwijl ze met haar mooie, blauwe ogen naar mij keek. Ik was meteen verloren van haar prachtige kijkers. Ik wou mijn naam zeggen maar stamelde een beetje. Euhm …. Ron, … aangenaam!

Ze vroeg mij te volgen naar de pashokjes en kreeg daar een overhemd van de winkel. Helaas bleek die veel te klein en was er weinig anders voor handen. Ik keek naar Rien en zag dat haar hemd toch enkele maten te groot was. Bij deze probeerde zij het overhemd dat zij mij gegeven had, maar bleef haperen met haar lange haar. 

Kan jij mij even helpen Ron? Ik zit vast! Ik kwam heel voorzichtig het pashokje binnen en zag een blauwe Bh, niks speciaal. Alleen ik vond er niks aan. Sorry, mag ik even laten weten dat jij volgens mij met een oranje BH beter staat? Ze keek mij even verlegen aan en liet weten hem zelf ook niet zo mooi te vinden. Zij wou het proberen om een oranje BH aan te doen, maatje 80D. Ik wist waar ik die BH gezien had en vond daar ook nog een leuk stringetje bij.

Ik kwam aan bij het pashokje, daar stond Rien nog steeds in haar BH’tje te wachten op me. Ze keek met haar grote blauwe ogen naar het setje.  Wow, jij hebt smaak! Eerlijk, een string draag ik zelden.

Ik heb het meer voor die bomma onderbroeken. Ik keek haar aan en zei: Ik kijk toch graag naar jouw billen! Zo een stringetje laat die veel beter uitkomen. Ze keek mij wat verlegen aan, maar moest tevreden lachen.

Met een bloos op haar wangen pakte ze het lingeriesetje aan. Ze nam de tijd om haar schoenen uit te doen en stapte uit haar broek. Daar stond ze… blauwe BH en bomma onderbroek.

 Wat een lichaam kwam tevoorschijn! 

Ze twijfelde even maar maakte al vlug haar BH los. Wat een prachtige borsten kwamen er tevoorschijn. Ik kon het niet laten om er nog een complimentje tegen aan te gooien. Ze keek me lachend aan en deed ook haar broekje uit. Ik knipoogde even. Rien haalde het oranje setje van het haakje. Als eerste trok ze het stringetje aan en dan het Bh’tje. Het paste als gegoten! Ik zag de fonkel in haar ogen. Ze vond het prachtig. Ondertussen keek ze vanuit haar ooghoek even zenuwachtig als ik zou reageren of niet. Zo enthousiast als ik was liet ik haar het volgende weten: “Wow, dit setje komt enkel meer tot zijn recht op jouw mooie lichaam”!

Ik zag Rien even tasten waarom de BH iets te los zat, maar het lukte haar niet goed. Ik stelde haar voor te helpen, zodat die wat strakker zat. Mijn handen gleden onder haar oksels door richting de beugels onder haar borsten. Rien kreunde even en liet haar hoofd achterover zakken tegen mijn borstkas. Ja Rien was nu eenmaal niet van de grootste en ik had wel wat lengte met mijn 187cm grootte.

Ik begon met Rien in de nek te kussen, heel zacht en hartstochtelijk terwijl mijn handen haar borsten even kneden. Riens tepels werden al vlug harder. Ze drukte haar billen naar achter terwijl ze met haar handen mijn broek begon los te maken. Mijn lul stond gewoon al stijf van wat er zich allemaal afspeelde. Maar het moment dat zij met haar billen ertegenaan gedrukt kwam, onbeschrijfelijk hard. Ik had het gevoel elk moment door de wand van het pashokje te gaan knallen.

Door al mijn geilheid duurde het ook niet lang dat ik haar nieuwe string opzijschoof en mijn lul tussen haar natte schaamlippen stak. Rien begon lichtjes te zuchten, haar adem werd warmer. Zelf moest ik op mijn lip bijten dat ik niet zou gaan gillen, zo heerlijk voelde dit aan. Ik voelde haar vocht stromen langs mijn lul, haar billen, mijn billen…, enkele tellen later kwam Rien al vlug klaar. Ik moest op de lip bijten om zelf geen kreun te slaken, wat een geil gezichtje. Ook ik kon het niet meer houden. Mijn sperma spoot diep in haar kutje. Toen Rien terug bij haar positieven kwam schrok ze geweldig.  Het is 11 uur, mijn jobstudent staat alleen in de winkel!

Rien pakte een wegwerpdoekje uit haar broek en veegde haar kutje wat droog. Ik veegde mijn lul af aan haar oude onderbroekje. Al snel trok Rien haar kleren aan. Ik probeerde het overhemd van Rien maar die bleek toch veel te klein te zijn. Uiteindelijk kreeg ik een shirt alsof ik een jobstudent was. We hebben nog een lange werkmiddag te gaan hoor. Ik hoop niet dat je de hele dag met een harde in je broek loopt?

We liepen de winkel in, gelukkig was de jobstudente heel goed bezig met een paar klanten. Rien liep met een rood gezicht naar haar collega en stelde deze aan mij voor als Kelly. Ik moest toch wel even slikken bij de gedachte, ze had namelijk dezelfde naam als mijn vrouw. Kelly was een jong meisje van 20. Ze kwam mij over als iemand met weinig levenservaring. Op zich deed Kelly mij niet veel. Geef mij maar een rijpere vrouwen. Begin jij met kledij op zijn plaats te hangen Ron. Zo leer jij ook hoe je mensen te woord staat, terwijl je de winkel verkent.

Ik liep wat rond in de winkel en hing wat shirts en broeken recht en liep langs de pashokjes. Ik kwam in de afdeling van de pashokjes en zag dat er iemand aan het passen was. Haar gordijn was gesloten.

Ik passeerde het gordijn en vroeg als alles naar wens ging. Mocht jij hulp willen, geef maar een seintje, liet ik haar weten.

Ik had het niet verwacht, maar al heel vlug klonk er een vrouwenstem, die mij vroeg haar te helpen. Heel voorzichtig deed ik het gordijn een klein beetje open. Ik keek heel voorzichtig als het niet ongewenst was. Daar stond een dame die haar in een jurkje probeerde te stoppen. Helaas paste die totaal niet bij haar. Ik liet haar voorzichtig merken dat ik het geen model voor haar vond. Ik vertelde haar dat haar figuur perfect geschikt was voor andere modellen jurkjes. Ik stelde voor om enkele jurkjes uit de rekken te halen, te passen en daarna haar mening te geven.

Na enkele minuten kwam ik terug in het pashokje met 3 jurkjes. De dame bekeek ze en vroeg me of die niet te gewaagd waren?  Probeer ze en laat mij daarna weten hoe jij die vindt, deal? Zonder verlegen te worden, trok de dame haar jurkje vlak voor mijn neus uit. Deze dame mocht gezien worden. Een paar grote borsten die niet doorhangen en een stevige kont verstopt in een klein stringetje. 

Ondertussen had ze 1 van de jurkjes aangetrokken en deze stond niet verkeerd. Dit jurkje had een hoog opgesneden zijkant. Maar haar borsten zaten niet goed naar mijn mening. Ik overhandigde haar een felrood jurkje. Terug toonde ze mij haar schitterende blote borsten. Het tweede jurkje zat als gegoten. Voornamelijk de diepere decolleté maakte dat dit jurkje haar heel sexy stond. Door de cup was duidelijk zichtbaar dat haar tepels harder waren geworden. Aan de manier waarop ze draaide voor de spiegel was duidelijk dat deze zeer in de smaak viel. Ze keek me met uitdagende ogen aan en vroeg of ik hiernaar zou kijken als ik ze tegen zou komen in het restaurant? 

Dolenthousiast beaamde ik haar dat ik haar een diva vond!

Omdat ik haar zo goed had geholpen met het jurkje, mocht ik nog een keer kijken. Ze deed het jurkje uitdagend uit en draaide met haar rug naar me toe. Even bleef ze voorover gebukt staan, zodat ik een goede blik op haar kont kon werpen. In haar string was duidelijk een natte plek te zien. Ik aaide over haar mooie ronde zachte billen en wreef over haar gezwollen lippen. Ze schrok tot ze een zachte kreun liet horen. Ik merkte dat ze heet aan het worden was. Voor een tweede keer kon ik genieten van een ander haar kutje. Jaja, ik had mijn droom job gevonden!

Mijn lul was alweer zo hard geworden dat ik hem uit mijn broek haalde. Ze nam hem voorzichtig tussen haar lippen en likte er zachtjes aan. Mijn vingers gleden tussen haar billen door, richting haar natte kut. 

Ondertussen was de dame harder beginnen likken en zuigen, ik voelde hem hard worden. Toen ik twee vingers in haar natte kut drukte, kermde ze het uit van genot. Ze draaide met haar lekkere kont in de lucht en pijpte me of haar leven ervan afhing. Ik voelde dat ik vlug zou komen tot ik ineens het gordijn zag bewegen.

Rien stond te kijken hoe ik gepijpt werd en hoe de dame met haar lekkere kont naar de opening van het pashokje stond. Ze had het kwijl in de mond. De dame was ondertussen gestopt met pijpen en keek een beetje verbaasd toen ze Rien ook opmerkte. Ik drukte de dame tegen me aan en kneedde haar dikke borsten en tepels. Ondertussen maakte Rien haar broek los, en aaide over de billen van de dame. 

Zij begon direct Riens kutje te vingeren terwijl Rien dit bij de dame haar kutje deed.

Ik zag de dames genieten terwijl zij alles kusten wat ze tegenkwamen. Een stoel, die in de hoek van het pashokje stond, werd gepakt en de dame ging op haar knieën op de stoel zitten. Rien ging op de grond zitten en likte het kutje van de dame.  Ik werd nogmaals vurig door de dame gepijpt. Riens likken had zoveel effect dat de vrouw schokte en trilde waardoor ze haar controle verloor.

Ik liep om de stoel met de twee dames heen en drukte mijn lul voor de tweede keer die dag bij Rien naar binnen. Wat was die nat en lekker strak. Ik stootte lekker lang in haar heerlijke kut, terwijl ik van de andere dame haar kontje aan het genieten was. Voorzichtig stak ik een vinger in haar kontje. De dame beet op haar lip om niet te veel lawaai te maken. Rien likte haar klitje vol overgave, terwijl ik haar kontje vingerde. Het vocht stroomde gewoon uit de dame.

Rien pakte mijn lul vast en maakte hem nog natter met haar mond. Ze duwde me richting de kont van de dame en hield mijn lul voor haar nauwe gaatje. Ze drukte met haar hand op mijn billen en ik gleed in haar kontje binnen. Wow wat was dat kontje lekker strak. 

Met de andere hand vingerde Rien de dame haar klitje. Ondertussen voelde ik een vinger aan mijn kontje komen. Rien stopte haar vinger in mijn kontje. Ik voelde de druk op mijn lul toenemen. Ik stootte mijn lul dieper en dieper in de kont van de dame en we kwamen beide gelijktijdig klaar. 

De dame kwam na een tijde weer overeind en gaf Rien een dikke tongkus. Ook ik kreeg een dikke tongkus van haar. Bij de kassa zei de dame dat de bediening top was. Zij zou zeker reclame maken over mij bij haar vriendinnen. Rien keek voldaan naar mij en stak een dikke duim op. Dit was het begin van een geweldig, nieuwe job!