Schoonmoeder helpt een handje

Na enkele jaren alleen te zitten met de kinderen, omdat mijn vrouw mij en de kinderen zonder reden verlaten had, vind ik het nu het moment dit verhaal te vertellen. Ik werkte als trucker naar het buitenland en was in het weekend thuis. Daar kwam natuurlijk verandering in voor de kinderen, maar op het moment zelf wist ik niet goed hoe dit aan te pakken.

Soms tot frustratie van de schoonouders die tegelijk wel hun hulp schonken voor de kinderen. Ik mocht altijd op hun rekenen, was het nu vroeg, laat, het maakte niet uit als de kinderen en ikzelf het maar goed stelde voor hen. Ik had hele fijne schoonouders.

Hun namen waren RogerenAnita. Ik herinner mij de dag dat ik daar voor de eerste keer stond met mijn twee kinderen in de hand. Ik vroeg hen wat ik zou doen maar Roger zei meteen: “Dit is toch geen probleem, zij blijven hier”! Tegelijk toverde hij een goed glas Schotse Whisky tevoorschijn en zei drink, het zal je deugd doen. 

Anita glimlachte even, dit kwam heel geruststellend over. Al vlug was die fles leeg en stelde Roger zich recht om een nieuwe fles te gaan halen. Anita was naast mij komen staan en fluisterde in mijn oren dat alles in orde zou komen. Ik weet niet als het aan mij lag, maar ik voelde een totaal andere vibe na haar woorden.

Het was pas zaterdag namiddag dus ik had nog even de tijd om het te laten bezinken, maar ik kon mijn gedachten er niet meer vanaf houden. De gebeurtenissen waren zwaar en ik had weinig behoefte uit mijn sofa te komen. Ineens ging de bel. Het was Anita die mijn huissleutel kwam halen voor de kinderen. 

Wat zag zij er vandaag goed uit! Helemaal anders dan gewoonlijk. Normaal droeg zij van die lompen, niet zo aantrekkelijk voor een dame. Maar vandaag, nee hoor, die was prima. Ik zag de make up glinsteren en haar kleding mocht best gezien worden met het spannende topje. 

Bij het betreden van de woning kreeg ik een stevige knuffel en een kus op de wang. Dat denk ik toch, aangezien haar lippen wel heel verdacht naar mijn lippen afgleden. Net op dat moment kwamen mijn zoon en dochter naar hun oma. 

Ik genoot van de liefde die zij aan mijn kinderen schonk. Ondertussen keek ik ook even naar haar lichaam. Jaja, Anita had haar best gedaan om er heerlijk bij te lopen.

Maandag 6 uur?

Joehoe, is het goed dat ik maandag om 6 uur kom? Ik schrok en zag haar vreemd lachend naar mij kijken. Terwijl ik haar de sleutel overhandigde bevestigde ik haar vraag. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Er kwam zelfs beweging in mijn broek. 

Bij het verlaten van de woning merkte Anita de bobbel in mijn broek op. Goedkeurend staarde ze naar die bult en glimlachte even stiekem. Totaal in de war en bloedgeil ging ik die nacht slapen. 

Maandagochtend 4 uur, mijn wekker gaat. Zuchtend en vol tegenzin tik ik mijn wekker af. Totaal geen zin om te vertrekken maakte ik mij klaar. Ik zat nog steeds aan Anita haar lichaam te denken.

Wat zag zij er zaterdag goed uit! Ik had ondertussen koffiegezet en was even met gedachten bij de televisie verzonken. Die speelde gewoon in de keuken. Opeens voelde ik een hand vanachter mij rond mijn pik sluiten. Ik schrok me rot.  Ik draaide mij om en zag dat het Anita was.

Sorry, ik had jou niet horen binnenkomen zei ik tegen haar. Ondertussen had zij mijn pik al harder vast en fluisterde: ” Het geeft niet, ontspan nu even”! Haar hand zat stevig rond mijn pik toen ze mij heel hard begon af te trekken. Met haar andere hand zocht zij naar mijn balzak en begon er heel intens mee te spelen. 

Ik had geen oog meer met wat er op televisie gebeurde. Ik had mijn hoofd op haar stevige borsten gericht. Die kon ik heel goed zien zitten in haar spannend, geel truitje. Ik begon te genieten van wat er zich afspeelde. Wat deed zij het goed!

Mijn handen begonnen haar ritme te volgen via haar volle kont. Ze had een soort cameltoe aan, waardoor ik alles beter voelde zitten. Ook mijn oog mocht niet klagen, de broek spande goed aan. Mijn handen gleden tussen haar benen en ik voelde haar kutje door de broek komen. De plek van haar kutje voelde zelfs een tikkeltje nat aan. 

Door wat er zich allemaal afspeelde, voelde ik mijn lul heel vlug harder worden. Ik voelde dat het niet lang zou duren voor ik een ferme lading zou gaan lossen. Aan de reactie van Anita te voelen was zij daar ook op uit. Met heel behendige, glijdende bewegingen was zij mijn pik staalhard aan het maken. 

Waar wacht je op, spuit je sperma voor mij, ik wil het zien en proeven waar mijn dochter jaren kon van genieten, klonk het ineens. Ruw gingen haar handen steeds harder op en neer.  Aargh, ik kom, ik kom, riep ik. Zij werd een echte duivelin bij het aftrekken. Mijn lul begon met momenten zelfs wat pijn te doen. 

Zoveel druk ontstond er, tot ineens de ene na de andere straal sperma over haar gezicht, borsten en in haar mond terecht kwamen. Ik zag haar lichtjes ordinair zelfs, het sperma uit haar mondhoeken likken terwijl ze mij heel sletterig aankeek. Zij loste haar handen om mijn ballen en pik en bracht die naar haar kin om die sliert sperma met haar vinger op te vangen. Uiteindelijk stak ze die vinger in de mond en begon ze heel geil aan haar vinger te zuigen. Er mocht geen druppel sperma verloren gaan. Mmm, heerlijk, ik wil dit meer kanjer! 

Nog natrillende van wat er allemaal gebeurd was, keek ik goedkeurend naar haar. Ze stopte mijn lul terug in de broek. Toen ik terugbekomen was, zag ik dat heel haar truitje onder het sperma zat. Ik vroeg haar wat Roger ervan zou denken als zij zo thuiskwam, waarop zij antwoorde: ” Roger weet van niets, die denkt dat ik een brave huismus ben, volgend weekend terug? Misschien kom ik wel iets vroeger langs mocht je dit willen”? En zo werd de band met mijn schoonmoeder steeds sterker.